18.5.07

Inauguracions

Aquest últim mes abans de les eleccions municipals ha sigut ple de notícies. Inauguracions de línies de transport interurbà, introducció de carrilets acolorits, anuncis de sorteig de pisos pel jovent, signatures de convenis per a la gent gran, remodelacions de serveis turístics, pavimentacions, un clímaxd´activitat positiva inèdita! Tants projectes que han hagut d’esperar quatre anys per fer-se realitat! Podríem pensar que la celebració de eleccions amb més freqüència aportaria la solució definitiva per la nostra vida municipal, però el cost real d’una campanya electoral cada any no és assumible.
Per això faig una proposta singular però efectiva:Allargar el temps de campanya electoral sense anunciar prèviament el dia de les eleccions. El dia de la votació s´hauria de decidir per sorpresa, com en la loteria nacional. Un sorteig cada Dissabte fins que toqui! D’aquesta manera, l’eficàcia dels candidats superaria les seves propies previsions, ja que el clímax de promeses no estaria programat. I tot i que només es compliria un 5% del que prometen, encara tindríem un superàvit considerable!

1 comentari:

Moisès Rial Medina ha dit...

T´he adherit a BLOCS AL BERGUEDÀ (http://blocsbergueda.blogspot.com), agrairia si hi enllacessis i fessis presents d´altres al teu municipi de blocaires.
Salutacions.
Moisès Rial.
www.llibertats.cat