8.4.08

Aïgua de les mines de POLONIA

Quina pena de politics!
Ai aquest Civil!... Per sortir a la premsa fa de tot, fins i tot treu aïgua de la maniga, pero no ha fet mai res pel fet que la gent a Sant Corneli tingues aigua potable!
Vaja politics comarcals que pensen amb Barcelona abans que amb el Berguedà!
El Berguedà ha de seguir sense transport public, sense ADSL real, es quedarà sense cobertura de TDT- CLAR! son serveis que no son rentables. Son rentables pero 700 milions d´euros per a desdoblar la carretera dels esquiadors de cap de setmana?
Aqui no hi ha feina, pero els politics s´interessen abans de projectar la seva imatge cap a Barcelona, que d´aprofitar els recursos naturals pel be de la comarca.
Abans de fer la foto, i especular sobre aixó d'abocar l'aïgua soterrania cap el riu,
abans de crear expectatives dubtoses, abans de fer perillar els hidrosistemes de la zona,
s'han de fer estudis per veure de on ve i cap a on va l'aigua aquesta.
Estudieu els fets, treballeu com cal, abans de cridar a la premsa!
I si realment teniu un interes nacional, doncs parleu amb el gonvern. Assumiu la vostra responsabilitat, les errades de prevenció, la mala gestió... parleu amb els tecnics i feu propostes estudiades.
Abans de tot s'han de reparar les canonades, per que si s´ha de perdre la meitat del aigua pel camí, mes val que no sorti mai.
I sobre tot, feu alguna proposta sobre com descongestionar l'area metropolitana. Quina logica te, allargar la vida d'un esser insostenible e idrocefalic com ara Gran Barcelona? Algun politic ha pensat que hi ha una relació entre l´apagada, els socavons del Carmel, el nyap de les rodalies, els records d´afluència turistica, el problema d´habitatge, etc? I que es necessari capgirar la tendència centralista que provoca tants problemes?
Basta ja de voler fer creixer mes el gegant!
Barcelona ha de tencar l´aixeta, que si no, mai no s´adonaran que significa sacrificar se pel be comú. Nosaltres aqui hem perdut dos pobles sota el pantà per que? Per solidaritat amb Barcelona! I encara esperem que algú ens dongui les gràcies.

Busqueu solucions abans de que les emergències no ens deixin pensar. No com ara. Que aixó sembla com un concurs de disbarats.
L´enemic mes gran de Catalunya es la propia incompetència dels seus representants politics.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Bones
Davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre en els nostres blogs pengem l'Estelada. Una campanya que he començat sola i que necessita de tots. En el fons són les nostres cases virtuals. Passa'l . Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut