24.9.06

El silenci del senyor Roma i Conill.

Fa 10 dies que vaig demanar una resposta del senyor Roma.
Pero sembla que no es l' hora de parlar de les nostres preocupacions.
Senyor Roma escriu articles sobre el que li va be. CiU diu aixo i ERC lo altre... Clar! Nosaltres no som de partits. Som simple gent que ens vindra la carretera a sobre. No tenim cap diputat que ens defensi, i tampoc hem fet cap acte que ens desacrediti. Ens sentim amenacats i volem respostes.
Les nostres preocupacions no mereixen cap comentari? http://joanromacunill.blogspot.com/2006/04/millorar-comunicacions-en-un-anterior.html
Es fora de lloc parlar dels problemes de la gent quan toquen eleccions? Nomes hem de parlar dels problemes de politics? Les eleccions estan a dos dies... Pero cada dia que passa el secretisme, els pactes a la esquena del poble, la indiferencia dels politics i la desacreditacio de tot el que no sigui d'acord amb lo dictat per la metropolis fan obvi que l' Alt Bergueda ha de sacrificar el seu futur per servir uns interessos que no li aportatan cap benefici.La desmemoria sembla ser un tret comu de tota la classe politica.
Es recorda de la promesa de voler ser un govern d' esquerres?: On es el dialeg amb la gent? Uns senyors ingenyers tiren linies sobre un mapa, i la gent afectada son els ultims en enterrar-se. Un govern que deia ser nacionalista considera parts del territori com zones de tercera divisio. Un govern que declarava voler ser ecologista, sembla que no li importa la nostra qualitat de vida. Vol estalviar centims carregant-se el nostre entorn.Digui algo senyor Roma!Parlem de la futura autovia! Ara, abans de les eleccions volem saber qui pensa amb nosaltres. (pot ser ningu- i aixo es greu).No parlem del passat i de histories. Parlem del futur de les nostres viles en relacio amb el eix transpirenaic.O hem d'esperar a les excavadores?