6.10.06

El nou pla municipal inclou el traçat de les valls!

Una noticia que no m´agrada gens....



"Cercs reserva els torrents de Peguera i de les Garrigues per fer-hi l'Eix del Llobregat
Carreteres havia amenaçat l'Ajuntament de no aprovar el nou pla urbanístic si no preveia la C16 per on planeja la Generalitat
06/10/2006 14:20 | L’Ajuntament de Cercs ha aprovat el pla urbanístic amb una reserva de terrenys per fer l’autovia desdoblada per les valls. És l’opció que rebutgen molts veïns, l’entitat Vila Viva, i també el mateix Ajuntament. Però el consistori diu que s’ha vist entre l’espasa i la paret. Si el pla no preveia fer la carretera pels torrents de Peguera i de les Garrigues, Carreteres no hi donava el vistiplau.
En una primera versió del pla, l’Ajuntament havia previst que el nou Eix del Llobregat passés per on passa l’actual, és a dir, que la carretera es desdoblés. Però la idea no va agradar a la Generalitat, que la va tornar corregida.
L’entitat Vila Viva creu que l’equip de govern ha accedit a les pressions de la Generalitat, i que s’hi hauria d’haver oposat. Per això, el president, Yorgos Konstantinou, opina que la decisió que ha pres l’Ajuntament és un error.
L’opció que més agrada als veïns és la que fa passar la carretera per l’altra banda del pantà de la Baells, o bé la que desdobla la C16 exactament per on passa ara l’actual.
Però l’Ajuntament al•ludeix a motius d’urgència, i diu que ha acabat aprovant el pla urbanístic amb el nas arrufat, perquè era una necessitat bàsica per al municipi.
El pla ja fa sis anys que es tramita i, en aquest temps, Cercs s’ha quedat sense sòl per edificar.
La direcció general d’Urbanisme de la Generalitat és previst que doni llum verda definitiva al pla de Cercs el pròxim 20 d’octubre. Des d’aquell moment, el municipi ja s’haurà compromès amb la construcció de la carretera per la zona on neix l’aigua de la Font Gran i, si els plans del govern van endavant, la C16 entrarà en un túnel a tocar de l’escola de Sant Jordi. L’opció no agrada als veïns, perquè deixa els nuclis de Cercs i Sant Jordi encaixonats entre la carretera i la Baells. RADIO BERGA"

1 comentari:

Gofrau ha dit...

He tingut la sort que un xarxaire ha deixat un comentari ...
Desgraciadament el seu llenguatge esta tan rabentós que es dificil de descifrar.
Vet aqui resumida la seva frase, teclejant les paraules i no pas els insults:
Anonim diu: "Si farán aixó, haurán de ser castigats". (Qui fará que i com?)

Abans que la confusió sobre el significat de la frase i la identitat del seu autor provoqui l´activació del mecanisme de autodestrucció del meu bloc, he decidit esborrar el comentari i convidar al xarxaire anonim de tornar a pronunciar se.

-Anonim, soc un home gran, no ho prenguis malament!
Canalitza la teva rauxa si vols que sigui constructiva...