24.8.06

Associació, no plataforma!

Sembla que hi-ha una confusió sobre aquesta entitat nova creada al municipi. Es una plataforma, una candidatura politica encoberta, una colla d´amics que pensa com omplir amb activitats les llarges nits d´ hivern? Res de romanços! aquests 17 que s´han reunit l´altre dia a Sant Jordi, han constituit una associació.
Associació!
Diuen que el que volen fer, es presentar projectes positius per la "Vila", aportar noves idees, i que estan oberts al dialeg amb tots per que algun dia, no massa llunyá, es construeixi una plataforma civica sobre el tema de la carretera.
L´aigua clara: Plataforma encara no n´hi ha.
A veure quan!

Aquests de la Vila Viva de totes maneres han començat a moure´s pel seu compte.
Ells encara no estan del tot segurs quina es la millor opció. Pero ho estant estudiant, i de ben segur saben quina els agrada menys. Volen editar una carpeta informativa, anar a parlar amb l´alcalde, i moltes coses mes, que per mi em sembla molt bé.
Escriure tanta lletra, que si els estatuts i tot el que fan, (i us ho dic que em sembla molt be que sorti al blog), pero soc lent picant, i no son coses per mi. Aixins que he pensat invitar un noi d´aquesta colla per que façi aqusta feina tant feixuga, que ja soc gran.

Aquest sagal es diu Jordi Vila i Viva, o aixins com a minim signa. El fet es que a partir d´avui us tindrá al corrent sobre tot el que fan a l´associació en relació amb el merder de la carretera.

Apa, siau!